The Book Of Mormon

Var: Chinateatern, Stockholm


Datum: se nedan


Språk: svenska
Tillgängligt: I lager

599,00 kr

* Obligatoriska fält


Detaljer

THE BOOK OF MORMON - MUSIKALEN

I The Book of Mormon får vi följa två unga missionärer som av sin kyrka sänts till norra Uganda för att sprida budskapet om den tredje, kanske något mindre kända, delen av Bibeln - Mormons bok.

I huvudrollerna ser vi Per Andersson och Linus Wahlgren. Bakom humormusikalen står skaparna av South Park och kompositören bakom Disneysuccén Frost. r. Premiär den 26 januari 2017.

Den entusiastiske missionären Kevin Price är en stilig helylle amerikan med stark religiös övertygelse. Hans följeslagare Arnold Cunningham är en socialt missanpassad men välmenande nörd, vars ovana att ljuga skapar oönskade och besvärliga situationer för dem båda.

Omgivna av svält, våld, aids och malariamyggor inser de snabbt att deras träning inför resan inte alls speglar den verklighet de nu står inför. Vägen till frälsning via deras amerikanske profet och mormonismen är inte det minsta tilltalande för de tvivlande, nedbrutna byborna. Det krävs helt enkelt ett mirakel för att deras mission ska lyckas. Men mirakel har ju hänt förr… eller?

Sittplats - översta balkong,

Bra sittplats - övre balkong rad 12-15,

Bästa sittplats - mittenbalkong rad 1-11,

Parkett - parkett

 

Du kanske också är intresserad av dessa Evenemang?

Nya produkter