Big Slap

Big Slap

Garden 2018

Garden 2018

Diggiloo 2018

Plats: Sverigeturné

Datum: välj datum och biljettyp nedan

Årets artister: David Lindgren, Charlotte Perrelli, Ola Salo, Tommy Nilsson, Mariette, Kamferdrops, Mendez, Ida Redig, Christer Björkman och Marika Carlsson. 

549,00 kr
I lager

Biljettinfo:

Nedan gäller på alla föreställningar utom Malmö, Borgholm, Dalhalla och Båstad.

 

Sittplats i det gröna

TA MED TVÅ BARN (till och med 14 år) GRATIS PÅ VARJE BILJETT!* (gäller endast på biljetten "sittplats i det gröna")

Vill hela familjen gå på Diggiloo? Så klart att de vill! Här är biljetten som ger alla möjligheten att njuta av Sveriges populäraste sommarshow. Varje vuxen kan ta med sig två barn/ungdomar upp t o m 14 år helt gratis på sin biljett! Ni sitter mitt i hjärtat av Diggiloo med allt vad arenan och scenen har att erbjuda. Barnen har nära till lekland, familjeshow och allt annat spännande. Ta med picknick-filten eller solstolarna och känn er som hemma i vårt stora grönområde. Gör det precis så bekvämt som ni vill ha det.

 

Parkett, Sektion B Blå

NUMRERAD SITTPLATS

Vill du ha en garanterat bra, numrerad sittplats till ett riktigt attraktivt pris? Då är detta det perfekta alternativet för dig. Sikten till scenen är utmärkt och du får också härliga närbilder serverade på vår storbildsskärm.

 

Parkett, Sektion A Röd

NUMRERAD SITTPLATS INKL. FILT

På dessa platser sitter du i händelsernas centrum på parketten med full överblick över scenen, catwalken och allt som händer i den färgsprakande showen. Känn hur stämningen byggs upp runtomkring dig. I priset ingår också Diggiloo-filten som håller dig varm och skön, naturligtvis får du ta med den hem.

 

Parkett, Sektion A Gul

NUMRERAD SITTPLATS INKL. FILT OCH PROGRAM

Unna dig Diggiloo deluxe! Upplev showen från en av våra absolut finaste platser och få närkontakt med scenen och catwalken. Närmare kan du inte komma våra fenomenala artister. Det här är Diggiloo för alla sinnen. Förutom bästa platsen ingår också en varm och skön Diggiloo-filt och ett Diggiloo-program fullt av läsning om showen och artisterna. Filten och programmet tar du sedan med dig hem tillsammans med dina oförglömliga minnen.