Om oss

Känn dig välkommen till Evenemangstorget!

Evenemangstorget ägs av ET Travel AB 556975-3410 som är ett familjeägt bolag med mångårig erfarenhet inom event och upplevelser och samarbetar med en rad olika arenor, teatrar, resebolag och hotell för att kunna erbjuda er ett skräddarsytt paket som passar just er.

Evenemangstorget startade våren 2012 men dess ägare har arbetat inom branschen i över 8 år. Vi är branschmedlemmar i Visita (Sveriges hotell- och restaurangförbund) och har en resegaranti som gäller hotell- och biljettförsäljning.

Vi anordnar färdiga evenemangspaket till företag och privatpersoner; allt från företagsfester, kick off, hotellpaket samt konsert- och teaterbiljetter m.m.

Vi riktar i första hand in oss på evenemang i Sverige men även Norden och Europa.

Angående biljetter: 

Vi köper och säljer biljetter till de flesta evenemang; det betyder dock inte att de behöver vara slutsålda hos arrangören. Biljetterna säljs i andra hand vilket betyder att den tryckta informationen på biljetten är irrelevant. Specialerbjudande ifrån arrangörer såsom rabatterade priser för barn eller pensionärer behöver nödvändigtvis inte gälla på Evenemangstorget.se.

Vi kan i vissa fall erbjuda biljetter ända fram till evenemangsdagen.

Biljetterna som säljs på Evenemangstorget.se kan finnas billigare hos förstahandsombudet. Var noga med att kontrollera detta innan ni gör er order hos oss. När väl en order placerats är den bunden och kunden är då betalningsansvarig.

Välkommen till Evenemangstorget!

 

ET Travel AB

Elektravägen 14

12630 Hägersten